ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-TIPS

Πεταμένα τρόφιμα σημαίνει πεταμένα λεφτά. Σας δίνουμε μερικές απλές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα για μην πάει τίποτα χαμένο.

• 1.Πρόβλημα: Μερικά λαχανικά, όπως το μαρούλι, ή τα φρέσκα κρεμμυδάκια, είναι αρκετά ευαίσθητα και μαραίνονται γρηγορότερα απ΄ ότι μπορώ να τα καταναλώσω

• 2.Πρόβλημα: Πολλά φρέσκα μυρωδικά όπως ο άνηθος και ο μαϊντανός πωλούνται σε μεγάλη ποσότητα και σπάνια καταφέρνω να τη χρησιμοποιήσω ολόκληρη πριν χαλάσει.

• 3.Πρόβλημα: Τι μπορώ να κάνω για να κρατήσω το τυρί φρέσκο για περισσότερο καιρό;

• 4.Πρόβλημα: Μου έχουν περισσέψει μικρές ποσότητες από διάφορα λαχανικά (πράσα, κολοκύθι, μανιτάρια, κρεμμύδια) και δεν θέλω να τα πετάξω. Τι να κάνω για να μη μου χαλάσουν;

• 5.Πρόβλημα: Πώς μπορώ να αξιοποιήσω μεγαλύτερες ποσότητες φρούτων εποχής ώστε να εκμεταλλευτώ την καλύτερη τιμή αλλά και την γεύση