Οικιακή οικονομία

 

Έχουμε απόθεμα μικρής ποσότητας από διάφορα λαχανικά (κρεμμύδια, πατάτες, κολοκύθια, κτλ.) και δεν θέλουμε να τα πετάξουμε. Σε τι μας βοηθάει η POLYBAG?

Αφού πλύνετε καλά τα λαχανικά σας μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε Αεροστεγείς Πλαστικές Σακούλες ή Πλαστικά σκεύη POLYBAG και να τα καταψύξτε.
Επίσης κάποια από τα λαχανικά μπορούμε να τα πολτοποιήσουμε ή να τα ψιλοκόψουμε βράζοντας τα φτιάχνοντας έναν ζωμό που μπορούμε να αποθηκεύσουμε στις Αεροστεγείς Πλαστικές Σακούλες ή Πλαστικά Σκεύη POLYBAG.
Και στις 2 Λύσεις τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα και υγιεινά για 6 έως 12 μήνες.Τον Χειμώνα για παράδειγμα τα λεμόνια είναι φθηνότερα, άρα μπορούμε να εξικονομήσουμε μεγαλύτερες ποσότητες. Σε τι μας βοηθάει η POLYBAG?

Στίβουμε τα λεμόνια και με το χυμό τους γεμίζουμε τις παγοθήκες POLYBAG μίας χρήσης. Κλείνουμε καλά και τις καταψύχουμε. Όταν χρειαστούμε χυμό λεμονιού δεν έχουμε παρά να βγάλουμε όση ποσότητα χρειαζόμαστε και να την αφήσουμε να ξεπαγώσει. Αυτή η λύση θα διατηρήσει τον χυμό φρέσκο και υγιεινό για 6 έως 12 μήνες.


Το Καλοκαίρι επίσης οι τομάτες που είναι στην εποχή τους είναι φθηνότερες, άρα το ίδιο μπορούμε να εξικονομήσουμε μεγαλύτερες ποσότητες. Σε τι μας βοηθάει η POLYBAG?

Φτιάχνουμε πολτό φρέσκιας τομάτας και γεμίζουμε τις Πλαστικές Σακούλες ή τα Πλαστικά Σκεύη POLYBAG. Κλείνουμε καλά και τα καταψύχουμε. Όταν χρειαστούμε τον τοματοπολτό, βγάλτε την ποσότητα που θέλετε εκτός κατάψυξης και την αφήνουμε να ξεπαγώσει για να είναι έτοιμος για χρήση. Αυτή η λύση θα διατηρήσει τον τοματόπολτό φρέσκο και υγιεινό για 6 έως 12 μήνες.Πως διατηρούμε φέτα στο ψυγείο περισσότερο χρονικό διάστημα? Σε τι μας βοηθάει η POLYBAG?

Tα Πλαστικά Σκεύη POLYBAG μπορούν να διατηρήσουν την φέτα μέσα στην άλμη της. Άν δεν έχετα Άλμη μπορείτε να φτιάξετε θερμαίνοντας στους 90οC 1 λίτρο νερό με 70γρ. αλάτι για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια κρυώνουμε το διάλυμα στο ψυγείο μέχρι να φτάσει στους 4οC, οπότε και είναι έτοιμο για χρήση.Πως διατηρούμε σκληρά τυριά στο ψυγείο περισσότερο χρονικό διάστημα? Σε τι μας βοηθάει η POLYBAG?

Mε Διάφανη Μεμβράνη POLYBAG τυλίγουμε σκληριά τυριά. Για μακρόχρονη φύλαξη, μπορούμε να τα καταψύξουμε αφού πρώτα τα κόψουμε σε μικρά κομμάτια και να τα κλείσουμε σε Σακούλες POLYBAG.Πώς να γλυτώσω χρόνο και κόπο σε μεγάλα σκεύη. Χρόνο από την επιτάχυνση ψησίματος και κόπο από το πλύσιμο επειδή τα μεγάλα σκεύη δεν χωράνε στο πλυντήριο. Σε τι μας βοηθάει η POLYBAG?

Το Αντικολλητικό Χαρτί ή Αλουμινόχαρτο POLYBAG βοηθάνε στην κάλυψη των σκευών για να μην λερώνονται κατά το ψήσιμο.
Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήστε ειδικά Σκεύη Ψησίματος μιας Χρήσης, Αλουμινίου ή Χάρτινα POLYBAG. Αυτές οι χρήσεις θα διευκολύνουν την ομοιόμορφη διοχέτευση θερμότητας πάνω στο φαγητό σας, με αποτέλεσμα να είναι καλομαγειρεμένο χωρίς να στεγνώσει ή να κολλήσει πάνω στο σκεύος.